Rute internationale

Transporturi internationale de marfa

Inca de la infiintare ne-am angajat sa oferim servicii de calitate si ne-am extins continuu atat flota de masini, dar si solutiile oferite si tarile in care asiguram transporturi de marfa. In prezent oferim astfel de servicii in 11 tari din Europa, dar si pe teritoriul Rusiei.

Venim cu solutii pentru companii dintr-o multitudine de industrii precum: constructii, automotive, petrol si gaze, firme constructoare de automobile, foraj, industrie usoara, alimentara, precum si bunuri de larg consum. Luam comenzi in regim de grupaj, paletizate, dar si complet personalizate, in functie de nevoile clientilor nostri.

Putem transporta orice, oricand, sub asigurare CMR si sub monitorizare GPS. 

Tarile unde poti transporta marfa cu Romsped Cargo

De ce sa alegi serviciile Romsped Cargo?

Marfuri in siguranta

Asiguram elemente de prindere specifice si o depozitare adecvata in spatii special amenajate, astfel incat intregul proces sa fie conform normelor in vigoare ale legislatiei UE.

Parc auto complet

Avem vehicule cu sarcina utila intre 700 si 25.000 kg, care suporta marfa de dimensiuni de la 2.000 la 13.650 mm lungime, de la 1.600 la 2.480 mm latime si de la 2.000 la 3.000 mm inaltime si cu o incarcatura de la 2 la 33 EWP. 

Monitorizare permanenta a marfurilor

Pe intreaga durata a transportului, incarcatura este in siguranta si monitorizata prin sisteme GPS de ultima generatie.

Asigurare

Clientii pot sa stea fara grija marfurilor lor prin intermediul asigurarilor pe care le punem la dispozitie.

Asistenta 24/7

Suntem o companie serioasa din domeniul logistic si le raspundem clientilor nostri la intrebarile privind statusul transporturilor internationale sau despre legislatia vamala in vigoare, regulile INCOTERMS si Conventia CMR.

Impreuna pe drumuri internationale!

Contacteaza echipajul Romsped Cargo