Transport marfa Romania – Belgia

Tipuri de transport marfa in Belgia 

Romsped Cargo ofera solutii de logistica si transport marfa Romania – Belgia, conform celor mai inalte standarde de calitate si pe baza legislatiei actualizate. Oferta include: transport in regim de grupaj, transport exclusiv, transport agabaritic si o multime de alte beneficii pe care te invitam sa le descoperi alaturi de noi. 

Grupaj 

Transporturile de marfa in regim de grupaj pe ruta Romania – Belgia sustin nevoia de optimizare a costurilor fiecarei curse pe care tu o ai plan. Aceasta varianta de expediere a incarcaturilor catre Belgia reprezinta o solutie prin care beneficiezi de preturi mai avantajoase. 

Prin combinarea marfurilor preluate de la mai multe companii beneficiare si transportarea acestora in cadrul aceluiasi transport, ne asiguram ca bunurile respective pot completa la capacitate maxima spatiul autovehiculului, generand astfel conditii operationale mult mai avantajoase pentru expeditor, transportator si destinatar. 

Exclusiv

Asiguram suportul logistic si operational pentru companiile care doresc transporturi exclusive de marfa spre Belgia. Acest tip de transport din oferta Romsped Cargo poate reprezenta varianta optima, atunci cand incarcatura respectiva implica utilizarea exclusiva a spatiului din camion. 

In cazul incarcaturilor cuprinse intre 1.5 si 20 de tone, specialistii Romsped Cargo iti vor recomanda conditiile optime pentru finalizarea unui transport de marfa Romania – Belgia, pe baza solutiei potrivite din parcul auto propriu. 

Agabaritic 

Realizam cu succes transporturi agabaritice pe cale ruriera, oriunde si oricand, sub asigurare CMR si pe baza monitorizarii GPS 24/7. Pentru fiabilitatea unui astfel de transport, utilizam semiremorci, platforme joase si macarale mobile, adaptandu-ne in permanenta la variabile contextuale precum: dimensiunea, greutatea si specificul incarcaturii agabaritice. 

Pe baza unei experiente in transporturi de marfa de peste 25 de ani, echipa Romsped Cargo reprezinta partenerul logistic pe care ti-l doresti alaturi, in etapa de planificare a unui astfel de curse speciale catre vestul Europei. Ne ocupam de organizarea acestui proiect pana la cel mai mic detaliu, asadar, mizeaza pe expertiza noastra in astfel de situatii.

Rute de transport in Belgia 

Asiguram transport international pe ruta Romania Belgia pentru urmatoarele orase:

Brussels, Brugge, Liege, Antwerp

Preturi de transport pentru Belgia

Asiguram preturi favorable pentru fiecare transport pe care doresti sa il organizezi alaturi de noi,  raportandu-ne la criterii precum: capacitatea incarcaturii, regimul de transport ales, perioada estimata si alte variabile importante. 

Asadar, contacteaza-ne chiar acum pentru a stabili impreuna detaliile ce tin de preturi:

Date de contact

Contacteaza-ne:
La telefon0727667733 și  0730667733 
Pe email: office@romspedcargo.ro

Adresa companiei: B-dul Nicolae Balcescu nr.48, mun. Pitesti, jud. Arges, Romania, incinta birouri Grosmetchim, et.1, biroul 10

Alte rute

Avem o retea vasta si bine dezvoltata de transport international, de aceea, asiguram transport rapid de marfuri in centre comerciale sau fabrici din urmatoarele tari, respectiv orase:

  • Elvetia: Geneva, Zurich, Berna, Lausanne, Sion, Luzern
  • Franta: Paris, Toulouse, Bordeaux, Lyon, Rennes, Nantes, Le Mans, Le Havre, Rouen, Lille, Orleans, Clermont-Ferrand, Limoges, Montpellier, Pau, Monblanc, Perpignan, Mulhouse, Douai, Le Mans, Metz
  • Germania: Hamburg, Munchen, Koln, Stuttgart, Bremen, Bberlin, Nurnberg, Frankfurt, Hanover, Dusseldorf, Bonn, Leipzig, Cottbus, Magdeburg, Kiel, Saarbrucken, Boblingen, Ingolstadt, Volsburg
  • Italia: Milano, Roma, Pescara, Siena, Ancona, Livorno, Genova, Bergamo, Venezia, Verona, Torino, Piacenza, Parma, Como
  • Spania: Madrid, Barcelona, Sevilia, Bilbao, Valladolid, Toledo, Zaragoza, Tarragona, Burgos, Logrono, Salamanca, Oviedo, Malaga, Almeria, Cartagena, Murcia, Valencia, Pamplona, Vigo
  • Olanda: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven
  • Cehia: Praga, Plzen, Melnik, Pardubice, Brno, Ceske Budejovice, Jihlava, Tabor
  • Austria: Linz
  • Slovacia: Novo Mesto, Presov
  • Ungaria: Kecskemet,  Gyor

Rusia: Moscova, St Petersburg, Tolyatti

Romsped Cargo. Solutii in transport, fara frontiere!