Transport de colete si marfuri door to door

Transport international in regim de grupaj si solutii de logistica

In domeniul transporturilor, increderea este rezultatul experientei clientilor care inteleg de la bun inceput valoarea serviciilor de transport RomSped Cargo.

In functie de disponibilitate si modul in care planurile de logistica RomSped Cargo reduc considerabil cele doua presiuni ale clientilor,timpul si banii, principiul increderii este cel mai important vehicul pentru a avea succes cu fiecare expeditie.

Transporturile door to door sunt acel tip de expeditii ale marfurilor realizate de la sediul unui expeditor la sediul unui destinatar.

Serviciile de transport in sistem de door to door actioneaza asemeni serviciilor de curierat si sunt destinate, in special, pentru expeditii colete, pachete, scrisori, bagaje, mobilier, gama de automotive, haine, aparate electrocasnice etc.

Pe baza unor solutii rapide si eficiente de logistica reusim sa depasim orice limita sau frontiera impusa de transportul rutier national si international.

Echipajul RomSped Cargo proiecteaza si implementeaza operatiuni specializate de logistica si transport.

Pentru serviciile de transport din usa in usa beneficiezi de serviciul suplimentar super fast delivery. Acesta este preferat de majoritatea clientilor, fiecare solicitare fiind integrata in cadrul retelei nationale de logistica si transport RomSped Cargo. Acest lucru se traduce pentru clienti in economii de bani si timp.

Serviciul de transport door to door satisface nevoia clientilor de a expedia rapid si sigur diferite tipuri de bunuri si marfuri de dimensiuni reduse.

Prin serviciul super fast delivery, oferim posibilitatea de a livra, in conditii sigure si la preturi accesibile, orice colet in decurs de 24 de ore pe intreg teritoriul Romaniei.

Flota auto RomSped Cargo cuprinde o serie de mini van-uri sigilabile si fiecare autovehicul dispune de o greutate maxima admisa de transport de pana la 700 de kg.

Transporturi eficiente, flexibile si rapide din “usa in usa”

Apeland la serviciile RomSped Cargo door to door beneficiezi de solutii de expeditie pentru marfuri si colete, incarcaturi si bunuri, in conditii sigure si rapide.

Pentru transporturile interne, marfurile nu beneficiaza de stocare intermediara, ceea ce reduce considerabil timpul start al fiecarei curse, timpul de tranzit si costurile de expeditie.

Odata cu predarea marfurilor sau coletelor pentru expeditie, ai incredere in noi.