Despre noi

Transporturi sigure si solutii fara frontiere

Firma Romsped Cargo este infiintata in anul 2006 ca solutie alternativa in confruntarea cu provocarile nationale din domeniul managementului logistic pentru transporturile rutiere.

Drumul parcurs de directorul general Nelu Jarca este un exemplu dedicat practicilor de buna conduita si incredere. Echipajul Romsped Cargo a consolidat o retea nationala de clienti si parteneri, intr-un cadru coerent destinat implementarii tehnicilor de logistica si procedurilor cu randament ridicat pentru transporturi rutiere.

Scurt istoric

Drumul de la Saviem R 8135 si Raba R10215 la Mercedes Actros 450 cp, euro VI

1989 – 1991

In anul 1989, administratorul firmei aplica la Intreprinderea de Transport Arges si este admis in serviciul de dispecerat coordonare transport marfa.

Primul plan de dezvoltare al unei intiative private este pus in practica in anul 1991, cand sunt achizitionate primele autocamioane Saviem R 8135, respectiv Raba R10215.

2006

In anul 2006, odata cu dezvoltarea unui profil de piata national marcat de numeroase modele internationale de dezvoltare a unor servicii si mai bine acordate la cererile pietei, legatura solida cu clientii si partenerii Romsped Cargo a condus la investitia intr-o flota auto de camioane grele, modele Volvo si Mercedes Actros 450 cp, euro VI.

Aceasta tranzitie a condus la dezvoltarea de noi servicii si parteneriate solide pentru o arie si mai mare de clienti.
prezent

De la curse nationale la curse internationale extracomunitare contra- cronometru pentru industria de automotive, farmaceutica, alimentara etc, sau proiecte agabaritice catre si dinspre EU, Rusia, Maroc , Iran etc, echipa Romsped Cargo pune inainte de toate seriozitatea si respectarea conditiilor de comun acord negociate.

Avand in vedere performantele si experienta acumulate pana in prezent, precum si exigentele clientilor , directorul general al SC Romsped Cargo s-a angajat sa asigure resursele necesare proiectarii, implementarii si mentinerii sistemului de managemen integrat Calitate, Mediu, Sanatate si Securitate Ocupationala, in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001, 14001, OHSAS 18001.

Toate drumurile duc exact acolo unde vrei tu, alaturi de Romsped Cargo

O echipa tanara, flexibila raspunde cu solutii de transport imediat pentru a permite clientilor si partenerilor din intreaga lume sa se conecteze intre ei datorita serviciilor Romsped Cargo.

Echipajul Romsped Cargo

Suntem o echipa specializata in dinamica industriei transporturilor, orientata proactiv pe solutii de transport eficiente. Suntem in permanenta in legatura cu partenerii nostri si urmarim desfasurarea transporturilor in bune conditii de siguranta.

Clientii Romsped Cargo

Printre clientii nostri traditionali se numara Holcim – Lafarge, Bamesa Otel SA, Martur Automotive, Petroserv, GSP, Foradex, Conarg, Romfor, MCI Inginerie, Fontana, Eucasting Ro etc.

Drumul catre independenta implica multa munca si concentrare – Si mai ales, incredere

Este un domeniu de activitate extrem de dinamic in care pot aparea numeroase riscuri. Dar experienta acumulata este in avantajul nostru si, cu incredere, intampinam astfel de provocari ca fiind oportunitati de dezvoltare.

Principalul nostru obiectiv este sa ii ajutam pe clientii nostri, prin solutii de transport si logistica eficiente, sa aleaga drumul corect catre orice destinatie nationala si internationala.

Nelu Jarca
Director General Romsped Cargo