Servicii de transport marfă intern în regim de grupaj

Domeniul transporturilor este unul dintre cele mai dinamice si eficiente activitati din Romania. Serviciile de transport RomSped Cargo sunt un aliat important atat pentru business-urile aflate in continua dezvoltare, cat si pentru clientii care vor sa transporte la nivel national colete, pachete sau diferite tipuri de marfuri.

Un partener loial precum Romsped Cargo ofera o lista variata de solutii pe zona de transport intern de marfa, astfel incat incarcaturile expediate sa ajunga de fiecare data la destinatie, conform clauzelor stipulate in contractul de colaborare. 

Firmele beneficiare pot beneficia de cele mai performante mijloace de transport al mărfurilor pe drumurile rutiere publice din Romania, la cele mai inalte standarde operationale si pe baza de asistenta 24/7, pusa de dispozitie de expertii Romsped Cargo. 

Astfel, aceste entitati comerciale isi pot consolida pozitia de lider pe segmentul economic in care activeaza, datorita profesionalismului cu care echipa noastra abordeaza orice transport intern de marfa si a solutiilor logistice performante de care dispunem.

Ce presupun transporturile de marfa in regim de grupaj?

Aceasta optiune de transport marfa in tara asigura cumularea diferitelor tipuri de marfuri, de la un numar ridicat de expeditori, precum si expedierea colectiva a acestora, la preturi mult mai avantajoase pentru toate partile implicate intr-un astfel de proiect. 

Prin servicii de transporturi interne in regim de grupaj, oferim disponibilitate, siguranta 100% si solutii de logistica proiectate si implementate cu succes, pe rute sigure, pentru orice destinatie nationala.

Ne dorim sa intampinam si sa satisfacem cerintele oricarei categorii de client, iar ca transportator respectat, avem datoria de a consolida rute de legatura rapide si servicii accesibile ca pret, pentru a transporta in siguranta diferite bunuri, in special pachete si paleti cu incarcatura de marfuri.

Serviciile de transport RomSped Cargo in regim de grupaj asigura solutii economice in transport pentru orice traseu national, la preturi reduse.

Inca din anul 2006, implementam cu succes numeroase solutii de logistica, pentru siguranta transporturilor nationale in regim de grupaj.

Reteaua noastra nationala ofera posibilitatea clientilor, de a accesa servicii de transport la preturi reduse, prin combinarea transporturilor individuale, pentru a umple un intreg palet sau container.

Satisfactia clientilor si managementul calitatii

Oferta de servicii Romsped Cargo se adapteaza unei game variate de nevoi, astfel incat companiile beneficiare sa aiba garantia unui parteneriat de incredere, construit in jurul obiectivelor propuse de la un transport intern la altul. 

De altfel, satisfactia clientilor si mentinerea unei dinamici de lucru raportate la cele mai inalte standarde, reprezinta doua aspecte de baza ale activitatii noastre, supuse constant efortului de imbunatatire calitativa. 

  • Echipajul RomSped Cargo respecta politica noastra dedicata bunelor practici din domeniul logisticii in transporturi.
  • Suntem determinati sa furnizam in mod consecvent servicii care sa depaseasca asteptarile clientilor nostri.
  • Actionam in sinergie cu nevoile clientilor si tratam cu respect fiecare solicitare;
  • Datorita mediului dinamic de lucru, reusim sa gasim solutii mai ales in momentele-cheie, cand clientiii sunt presati de timp si bani;
  • Cautam zilnic sa imbunatatim procesul si procedurile interne, astfel incat sa eficientizam transporturile in avantajul clientilor;
  • Asiguram un cadru de lucru sigur, rentabil si suntem centrati pe sustinerea responsabila a proiectelor din partea solicitantilor;
  • Esecul nu este o optiune pentru noi si ne place sa facem lucrurile bine inca de la inceput;
  • Actionam cu strictete in conformitate cu principiile eticii profesionale;
  • Integritatea si onestitatea sunt principiile care ne ajuta sa mentinem relatii de lunga durata cu partenerii si nostri, indiferent de distante.

Avantajele transportului intern de marfa prin Romsped Cargo 

Pentru toate proiectele de transport marfa in Romania, compania Romsped Cargo asigura:

Asistenta 24/7 

Echipa Romsped Cargo este formata din specialisti cu experienta in domeniul transporturilor interne de marfa in regim de grupaj, ce pot concepe alaturi de clienti planuri fiabile, simplu de implementat si care pot garanta atingerea obiectivelor propuse. 

Asistenta oferita in timp real reprezentantilor companiilor beneficiara reprezinta un avantaj important pentru succesul unui astfel de proiect, astfel incat cei din urma sa fie la curent in permanenta cu statusul expeditiei, indiferent de etapa in care se afla: incarcare, depozitare, parcurgerea traseului, descarcare la destinatie etc  

Solutii de securizare si monitorizare a marfurilor 

Securizarea marfurilor, transportate cu autovehicule din parcul auto propriu,se realizeaza in conditii de siguranta sporite, cu elemente de prindere omologate si la temperaturi termice specifice caracterului incarcaturii. 

In cazul depozitarii marfurilor expediate in regim de grupaj, se asigura amplasarea lor in spatii special amenajate si monitorizate 24/7, conform normelor in vigoare regasite in legislatia UE actuala. 

In timpul transporturilor de marfa interne, bunurile ce alcatuiesc incarcatura expediata se afla sub monitorizare permanenta, pusa la dispozitie de sisteme GPS performante. Astfel, se pot minimiza cu succes riscurile asociate furturilor sau pierderilor. 

Plusvaloare oferita fiecarui transport de marfa

Beneficiile unui parteneriat strategic incheiat cu noi se extind către: bugetul companiei beneficiare, nivelul de satisfactie al destinatarilor, recurenta cu care se pot realiza transporturile de marfa, la nivel național și internațional

Identificarea si impementarea celor mai bune solutii logistice, adaptate la particularitatile unui anumit tip de business, aduc plusvaloare in domenii diferite de activitate: constructii, retail, agricultura, automotive, FMGC samd

Cauti servicii de transporturi nationale in regim de grupaj?

Gama de servicii de transporturi nationale in regim de grupaj cuprinde serviciul de baza si serviciul Super Fast Delivery.

Accesand acest ultim serviciu garantam livrarea unei partitii de marfa, indiferent de marime, intr-o perioada de timp certa, conform termenilor limita ale clientilor.