Transport intern de marfa

Solutii de transport intern de marfa (ce tipuri de transport ofera Romsped Cargo)

Domeniul transporturilor este unul dintre cele mai dinamice si eficiente activitati din Romania. Serviciile de transport RomSped Cargo sunt un aliat important atat pentru business-urile aflate in continua dezvoltare cat si pentru clientii care vor sa transporte la nivel national colete, pachet sau diferite tipuri de marfuri.

comanda acum

Prin servicii de transporturi interne in regim de grupaj oferim disponibilitate si siguranta 100% si solutii de logistica proiectate si implementate cu succes, pe rute sigure, pentru orice destinatie nationala.

Vrem sa intampinam si sa satisfacem cerintele oricarei categorii de client,iar ca transportator respectat avem datoria de a consolida rute de legatura rapide si servicii accesibile ca pret pentru a transporta in siguranta diferite bunuri, in special pachete si paleti cu incarcatura de marfuri.

Serviciile de transport RomSped Cargo in regim de grupaj asigura solutii economice in transport pentru orice traseu national, la preturi reduse.

Inca din anul 2006, implementam cu succes numeroase solutii de logistica, pentru siguranta transporturilor nationale in regim de grupaj.

Reteaua noastra national ofera posibilitatea clientilor sa acceseze servciii de transport la preturi reduse, prin combinarea transporturilor individuale pentru a umple un intreg palet sau container.

Satisfactia clientilor si managementul calitatii

Echipajul RomSped Cargo respecta politica noastra dedicata bunelor practici din domeniul logisticii in transporturi.

  • Suntem determinati sa furnizam in mod consecvent servicii care sa depaseasca asteptarile clientilor nostri;
  • Actionam in sinergie cu nevoile clientilor si tratam cu respect fiecare solicitare;
  • Datorita mediului dinamic de lucru, reusim sa gasim solutii mai ales in momentele cheie, cand clientiii sunt presati de timp si bani;
  • Cautam zilnic sa imbunatatim procesul si procedurile interne, astfel incat sa eficientizam tranporturile in avantajul clientilor;
  • Asiguram un cadru de lucru sigur, rentabil si suntem centrati pe sustinerea responsabila a proiectelor din partea solicitantilor;
  • Esecul nu este o optiune pentru noi si ne place sa facem lucrurile bine inca de la inceput;
  • Actionam cu strictete in conformitate cu principiile eticii profesionale;
  • Integritatea si onestitatea sunt principiile care ne ajuta sa mentinem relatii de lunga durata cu clientii si partenerii nostri, indiferent de distante.

Cauti servicii de transporturi nationale in regim de grupaj?

Gama de servicii de transporturi nationale in regim de grupaj cuprinde serviciul de baza si serviciul Super Fast Delivery.

Accesand acest ultim serviciu garantam livrarea unei partitii de marfa, indiferent de marime, intr-o perioada de timp certa, conform termenilor limita ale clientilor.

Raspundem rapid la orice comanda

comanda acum