Servicii de logistica

Servicii de logistica RomSped Cargo

Provocarile nationale si internationale de transport implica solutii si strategii unice pe baza unui management de logistica bine organizat. RomSped Cargo asigura si ofera solutii de transport si logistica pe baza unei experiente care excede 12 ani de activitate.

Serviciile de logistica si transport RomSped Cargo genereaza o valoare incomensurabila pentru clientii care activeaza in sectorul comercial.

Expertiza semnificativa in industria transporturilor ne recomanda ca principalul partener de drum al clientilor nostri. Fiecare cursa de expeditie este o oportunitate pentru noi de a excela in raport cu strategiile implementate cu succes pentru fiecare proiect de transport.

Proiectam si implementam solutii distinctive pe baza unui management bine organizat si adaptat tendintelor europene din industria transporturilor.

Am format o retea de clienti si parteneriate strategice care acopera la nivel national si international cele mai importante rute de expeditie.

Echipa RomSped Cargo asigura o serie de servicii de logistica menite sa determine cele mai performante conditii din industria nationala a transporturilor.

Impreuna cu clientii nostri interconectam valori, rute de expeditie si business-uri intre diferiti furnizori si operatori de transport.

Specialistii RomSped proiecteaza si implementeaza solutii logistice integrate pentru o retea extinsa de clienti din industria lanturilor de aprovizionare sau complexelor comerciale, industria automotivelor, firme de constructii, domeniul agriculturii, forestier s.a.

Serviciile de logistica realizate de specialistii RomSped Cargo conduc la economii de timp si costuri prin cresterea eficientei si sigurantei in privinta expeditiilor interne si internationale.

Depozitare si relocare

In orasul Pitesti, RomSped Cargo detine un depozit de 500 m2 cu acces pentru camioane industriale. Serviciul de depozitare este dedicat producatorilor comerciali care nu dispun de spatiu de stocaj, dar si persoanelor fizice care vor sa depoziteze pe termen scurt diferite marfuri. Depozitul RomSped Cargo este dotat cu sisteme de supraveghere video si sisteme de detectie si stingere incendiu.

In cazul extra-productiei comerciale pentru import, clientii RomSped Cargo apeleaza la acest tip de serviciu, inainte de livrarea incarcaturilor, pentru a depozita in siguranta diferite marfuri din gama automotivelor, electronicelor si electrocasnicelor etc.

Specialistii RomSped Cargo asigura solicitantilor serviciului de depozitare care implica: descarcarea, stocarea, manipularea, regruparea, inspectia pentru cuantificarea volumului de bunuri si marfuri, depozitarea marfurilor pe termen scurt si mediu.

Relocarea marfurilor si bunurilor cu efecte de stramutare este realizata in colaborare cu un consultant din cadrul societatii RomSped Cargo. Pentru transporturile de relocare la nivel national si international este recomandata consultarea unui specialist din departamentul nostru tehnic.

Servicii vamale

Prin intermediul serviciilor de vamuire si pentru operatiuni de transport si logistica la pentru transporturi internationale, specialistii RomSped Cargo raspund la orice solicitare de transport marfuri destinate importului, exportului sau tranzitului.

Pentru transporturile care depasesc frontierele externe ale UE, soferii si consultantii RomSped Cargo cunosc reglementarile specifice de vamuire, drepturile de import si export si caracteristicile destinatiei vamale a marfurilor.

Pentru a livra rapid si in conditii sigure, beneficiaza de serviciile RomSped Cargo pentru transporturi sigure, dincolo de frontierele nationale.

Consultantii RomSped Cargo proiecteaza si implementeaza cu succes strategii menite sa determine siguranta transporturilor de marfuri si bunuri, in deplina conformitate cu reglementarile vamale nationale si internationale.

Depanare auto

Prin intermediul unei retele nationale de subcontractori autorizati, consultantii RomSped Cargo dispun de autovehicule necesare pentru serviciul de depanare auto, in regim de urgenta, pentru orice tip de autoturism sau vehicul comercial.

Mutari industriale

In functie de specificatiile de transport primite din partea clientilor, consultantii RomSped Cargo determina solutii logistice facile si adaptate solicitarilor pentru serviciul de mutari industriale.

Solutiile strategice de mutari industriale implica colaborarea cu un consultant RomSped Cargo pentru a beneficia de expertiza profesionala necesara procedurilor de relocare. Ca firma cu experienta in management-ul relocarilor nationale si internationale oferim servicii care includ:

  • Mutari de birouri si mutari industriale;
  • Logistica pentru lanturi de aprovizionare;
  • Transport arta comerciala, echipamente si sisteme electronice.

Business “Rent A Car” (cu sofer)

RomSped Cargo dispune de serviciul exclusiv de inchirieri autovehicule si autocamioane de mare tonaj pentru activitati comerciale de productie sau prestari servicii. Pentru mai multe informatii contacteaza specialistii nostri.

Contacteaza specialistii RomSped Cargo