Transport marfa Romania – Cehia

Tipuri de transport marfa in Cehia 

Descopera ofertele de transport marfa pe ruta Romania – Cehia pe care Romsped Cargo ti le pune la dispozitie! Suntem pregatiti sa fim oricand alaturi de tine in stabilirea celor mai bune coordonate de expeditie, conform nevoilor tale. Garantam conditii logistice de top, pe care le vom detalia in randurile de mai jos,dar si asistenta dedicata, pe intreaga durata a proiectului. 

Avem pregatite pentru tine cele mai bune solutii in transport, fara frontiere! Astfel, expedierea marfurilor pe ruta Romania – Cehia va reprezinta inca un proiect de succes din portofoliul tau, pe care il poti finaliza cu brio alaturi de echipa Romsped Cargo.  Asadar, ramai alaturi de noi pana la final pentru a descoperi mai multe informatii utile despre aceasta oferta: 

Grupaj 

Suntem determinati sa sustinem fiecare nevoie specifica de transport marfa catre Cehia, astfel incat marfurile sa ajunga la destinatie conform promisiunilor asumate. In cazul transporturilor internationale in regim de grupaj, garantam solutii logistice la preturi reduse, prin combinarea transporturilor individuale. 

Transportul de marfa Romania – Cehia in regim de grupaj asigura umplerea unui palet sau container cu marfuri ale mai multor companii expeditoare, catre mai multe destinatii agreate de comun acord inainte de cursa. Astfel, costurile accestui tip de serviciu traseaza conditii operationale mult mai convenabile pentru toate partile implicate in acest flux de actiuni. 

Exclusiv

Transporturile de marfa in regim exclusiv se realizeaza cu autovehicule ce suporta incarcaturi cuprinse intre 1.5 si 20 tone. Parcul auto Romsped Cargo iti permite sa beneficiezi de cea mai buna solutie de transport marfa pe ruta Romania – Cehia, atunci cand greutatea incarcaturii pe care doresti sa o expediezi se incadreaza in acest interval. 

Asiguram conditii de siguranta eficiente pe intreaga durata a acestui tip de cursa (sisteme de monitorizare GPS performante, sisteme de fixare sigure si posibilitatea asigurarii incarcaturii), cat si un manager de proiect dedicat intrebarilor si nevoilor pe care le poti avea. 

Agabaritic 

In cazul unui transport agabarit, iti doresti sa te poti baza pe un partener logistic pregatit sa gestioneze in mod corect un astfel de proiect special: respectarea restrictiilor specifice, stabilirea traseelor ce permit un astfel de transport, colaborarea cu autoritatile rutiere samd 

Expertii Romsped Cargo proiecteaza si implementeaza cu succes strategii pentru realizarea transporturilor specializate, in functie de dimensiunea, greutatea si specificul acestora. Esti interesat de un transport agabaritic Romania – Cehia? Ia legatura cu reprezentantii nostri!

Rute de transport in Cehia

Asiguram transport international pe ruta Romania – Cehia pentru urmatoarele orase:  

Praga, Plzen, Melnik, Pardubice, Brno, Ceske Budejovice, Jihlava, Tabor. 

Preturi de transport pentru Cehia 

Suntem alaturi de tine cu cele mai relevante raspunsuri de care ai nevoie, in privinta stabilirii unui pret de transport marfa pentru Cehia, in functie de urmatoarele variabile: capacitatea incarcaturii, regimul de transport ales, perioada estimata si alte variabile importante. 

Asadar, contacteaza-ne chiar acum pentru a stabili impreuna detaliile ce tin de preturi:

Date de contact

Contacteaza-ne:
La telefon0727667733 și  0730667733 
Pe email: office@romspedcargo.ro

Adresa companiei: B-dul Nicolae Balcescu nr.48, mun. Pitesti, jud. Arges, Romania, incinta birouri Grosmetchim, et.1, biroul 10

Alte rute

Avem o retea vasta si bine dezvoltata de transport international, de aceea, asiguram transport rapid de marfuri in centre comerciale sau fabrici din urmatoarele tari, respectiv orase:

 • Elvetia: Geneva, Zurich, Berna, Lausanne, Sion, Luzern
 • Franta: Paris, Toulouse, Bordeaux, Lyon, Rennes, Nantes, Le Mans, Le Havre, Rouen, Lille, Orleans, Clermont-Ferrand, Limoges, Montpellier, Pau, Monblanc, Perpignan, Mulhouse, Douai, Le Mans, Metz
 • Germania: Hamburg, Munchen, Koln, Stuttgart, Bremen, Bberlin, Nurnberg, Frankfurt, Hanover, Dusseldorf, Bonn, Leipzig, Cottbus, Magdeburg, Kiel, Saarbrucken, Boblingen, Ingolstadt, Volsburg
 • Italia: Milano, Roma, Pescara, Siena, Ancona, Livorno, Genova, Bergamo, Venezia, Verona, Torino, Piacenza, Parma, Como
 • Spania: Madrid, Barcelona, Sevilia, Bilbao, Valladolid, Toledo, Zaragoza, Tarragona, Burgos, Logrono, Salamanca, Oviedo, Malaga, Almeria, Cartagena, Murcia, Valencia, Pamplona, Vigo
 • Olanda: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven
 • Belgia: Brussels, Brugge, Liege, Antwerp
 • Austria: Linz
 • Slovacia: Novo Mesto, Presov
 • Ungaria: Kecskemet,  Gyor
 • Rusia: Moscova, St Petersburg, Tolyatti

Romsped Cargo. Solutii in transport, fara frontiere!