Transport international
in regim de grupaj

Transport international in regim de grupaj si solutii de logistica

In domeniul transporturilor, increderea este rezultatul experientei clientilor care inteleg de la bun inceput valoarea serviciilor de transport RomSped Cargo.
In functie de disponibilitate si modul in care planurile de logistica RomSped Cargo reduc considerabil cele doua presiuni ale clientilor,timpul si banii, principiul increderii este cel mai important vehicul pentru a avea succes cu fiecare expeditie.

Servicii de grupaj rutier international

Gama de servicii de transport rutier in regim de grupaj este destinata importului, exportului sau tranzitului de marfuri la nivel international, prin combinarea incarcaturilor de la clienti diferiti, astfel incat fiecare sa beneficieze de livrare de marfuri mai mici intr-un interval de timp programat.
RomSped Cargo asigura servicii de grupaj marfa prin intermediul unei retele de logistica care conecteaza Romania cu tari din Europa.

Reputatia castigata in tot acest timp ne asigura avantajul de a raspunde cu flexibilitate si interes pentru a livra intotdeauna in ziua si la ora stabilita contractual.

Majoritatea clientilor nostri cauta sa beneficieze de capabilitati centrate pe solutii strategice care le sprijina eforturile de a obtine performante optime in afacerile internationale.

Echipa de logistica RomSped Cargo dezvolta periodic noi posibilitati de transport care confera siguranta, confort, economii de timp si bani pentru clientii implicati in comertul international, indiferent de industrie. Echipajul de conducatori auto RomSped Cargo indeplineste conditiile admise pentru circulatia internationala, respectand cu strictete reglementarile in vigoare din fiecare stat sau tara, indiferent de destinatie.

Inca din anul 2006 am investit, cultivat si mentinut relatii de lunga durata cu clientii si partenerii nostri strategici pe care ii deservim la orice ora din zi sau noapte.

Impreuna la drum cu echipajul RomSped Cargo – ca principal partener de logistica si transporturi rutiere in regim de grupaj – beneficiati de prioritate pentru orice tip de expeditie internationala.
RomSped Cargo asigura solutii sustenabile in transporturi, cu posibilitati mai mari de incarcare a marfurilor expediate, fara restrictii de conducere, fara intarzieri pe drum sau abateri de la traseul prestabilit, cu mai putine emisii de CO2.

Din dorinta de a raspunde provocarilor asociate cu transportul marfurilor in conditii avantajoase pentru orice categorie de client, suntem deschisi catre noi proiecte prin intermediul serviciilor de transport rutier, in regim de grupaj, la nivel international.
Actionam in tendinta cu bunele practici din domeniul logisticii operand, la fiecare solicitare, intr-o maniera centralizata pentru orice proiect de transport international. Pentru expeditii grupate pentru mai multe destinatii din Europa si alte regiuni din lume, am creat o retea de proprie formata atat din subcontractori cat si din parteneri.

Cauti servicii de transporturi internationale in regim de grupaj?

Pentru ca asiguram flexibilitate maxima pentru orice cantitate de marfa, trimite-ne specificatia corecta si exacta a listei de incarcare marfa, dimensiuni si greutate colete la adresa:

ion.jarca@romspedcargo.ro

Scrie-ne chiar acum si beneficiaza de un extra serviciu. RomSped Cargo organizeaza echipe speciale de ancorare, manipulare si reambalare produse, atat la destinatie cat si in Europa, pentru orice tip de marfa si asigurare de pana la 1.200.000 de euro.

Raspundem rapid la orice comanda

comanda acum